Jeugd Judo

JUDO vanaf de allerkleinste bij Rebel Sport

We beginnen met tuimeljudo, dit is voor de allerkleinste tot 3 jaar op woensdag om 10.15 uur (dreumes). Daarna volgt het peuterjudo vanaf 3 jaar wat verder oploopt tot senioren judo wat we op verschillende dagen aanbieden. Judo vergroot het zelfvertrouwen van het kind. Deze sport wordt zeer aanbevolen door artsen. Ze leren te combineren met vaardigheden als balans, snelheid, techniek en timing. Daarnaast leren ze op spelende wijze ook omgaan met verliezen, winnen en verantwoordelijkheid voor hun partner. Doorzettingsvermogen is ook een erg belangrijk onderdeel, deze is van belang in de wedstrijden maar ook met het behalen van je ZWARTE BAND. Ook organiseren we verschillende toernooien, sinterklaasfeest, judokamp, wedstrijdtraining enz. Doe een gratis proefles mee, dan zie je hoe leuk het is.
Op vrijdag hebben we Senioren Judo om 18.15-19.15 uur.

Bel ons voor de juiste groep voor uw kind en we zorgen dat er een judopakje klaar ligt zodat hij/zij meteen lekker mee kan doen!!!

Wat neem ik mee!

- judopak (deze kun je ook bij ons aanschaffen)
- een bidon met vulling, vulling is ook te verkrijgen aan onze bar, zie onze actiedrank... 

"DrankActie" Rebel Sport:  ...Bidon vulling met sportdrank €1,-

(Een "natuurlijke" sportdrank deze is opgebouwd uit eiwitten met vitamines en mineralen en bevat weinig calorieën.)Bel ons voor de juiste groep voor uw kind en we zorgen dat er een judopakje klaar ligt zodat hij/zij meteen lekker mee kan doen!!!

 

U bevindt zich hier: Home Onze lessen Budo Jeugd judo

Rebel-Sport Bunschoten

Bikkersweg 82
3752 WV
Bunschoten-Spakenburg


Tel: 033-2985104

Ontvang onze nieuwsbrief